MAQUREIN

“There is nothing but you, and there shall be nothing but you. Kundalini shall rise in you. Experience will give you the power to share, and you need the strenght to care. Wherever you go, grow and glow.” Yogi Bhajan

Mobiel: 0630005552

VOETREFLEX MASSAGE

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding voetreflexologie

Ruim 3000 jaar geleden werd voetreflex al toegepast in landen als Egypte, China en India. Reeds toen had men ontdekt dat via o.a. de voetreflexzones, de organen en weefsels van het lichaam op een positieve manier beïnvloed kunnen worden. De stimulatie van de reflexpunten geeft in de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem en balancering van het meridiaanstelsel.
Op deze manier wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam ingeschakeld. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van genezen. Ik werk vanuit een holistische visie en probeer om probleemgebieden en oplossingen in kaart te brengen. Voetreflexzone behandelingen zijn sinds mensenheugenis een veilige en effectieve van integrale geneeswijzen. 

De tarieven voor Voetreflexzone Massage:   

  • 60 minuten  Voetreflexzone Massage      50 euro

Nu om kennis te maken met voetreflexmassage therapie in de maand januari en februari,   35 euro voor een behandeling van een uur.